Weet

BAR15-03-2016. Heb je al gelezen dat we nieuwe liedjes aan het schrijven zijn? Na een rumoerige periode door verhuizingen en zij-projecten is de aandacht weer gevestigd op St.Polaroid. Eind 2016 moet er een nieuwe EP op de planken komen. Deze wordt uitgebracht via Brandy Alexander records (o.a. the Bullfight!). Uiteraard zijn wij daar erg trots op! Wat ook verteld mag worden is dat we rond Pasen op tour gaan naar Luxemburg en Frankrijk. Al het beeldmateriaal wat we verzamelen zullen we verwerken in een nieuwe video. Welk nummer dat zal zijn houden we nog even voor ons…

VRIEND-plaatje_0210-11-2015 Een hoop te vertellen. Het zijn even drukke tijden. In oktober verscheen Eric’s solo EP ”Plaatje”. Met dit nieuwe project wist hij het afgelopen weekend te schoppen tot de finale van de Grote Prijs van Rotterdam. Kijk voor meer informatie door op de link ”Vriend” te klikken. Verder heeft St.Polaroid en alle bijhorende projecten het huis verlaten en leidt alles nu tijdelijk een zwervend bestaan. In het nieuwe jaar komt alles weer goed en gaan we werken aan nieuwe liedjes! Tennisrecords.nl al bekeken?

20209_10155673491190191_2596720487448968716_n

13-07-2015 Van alles en nog wat. Ons album is uit. Dat wist je waarschijnlijk al. Verder doen we het rustig aan en spelen we op plekken die we leuk vinden. Mocht je interesse hebben in een huiskamerconcert, neem dan contact op via saintpolaroid@gmail.com. Verder kunnen we melden dat ons label ‘Tennis Records’  een eigen facebookpagina heeft en dat Eric op 14 juli zijn Nederlandstalige debuut EP gaat opnemen. In de agenda staan verder nog wat optredens zodat we de zomer weer goed doorkomen. Tot snel!

diaphones_04(1)21-05-2015 ALBUM RELEASE. Op vrijdag 5 juni komt het album ‘Diaphones‘ uit. Op gekleurd vinyl, cd of ouderwets digitaal. Dit festijn vieren we in Theater Walhalla op Katendrecht. Wanneer je een kaartje koopt krijg je op de avond zelf het album (viny of cd) gratis. Bovendien hebben we Arjan Brandsma weten te strikken als voorprogramma. Kortom: een groot feest. KOOP HIER JE TICKET

1Vriend9-03-2015 En dan nog dit! Op 23 april speelt Eric wat nieuwe Nederlandstalige liedjes in kantine Walhalla! Zomaar een projectje waarvan ooit een EP zal verschijnen. Hij speelt onder de naam ‘vriend’.  Na een liedje te hebben gespeeld in KopiSoeSoe (Er woont een meisje in mijn hoofd) is het plan geboren om te werken aan een mooie EP. Houdt vriend in de gaten!

foto(54)

03-02-2015. Groot nieuws! Het heeft misschien een paar jaar mogen duren, maar eindelijk kunnen we zeggen dat ons debuutalbum klaar is!! De plaat is zojuist vers uit een Revox

Tape-recorder gerold en staat nu klaar om de wereld ingeslingerd te worden. De plaat gaat ‘Diaphones‘ heten en komt na verwachting uit op vrijdag 5 juni 2015. De releasparty zal plaatsvinden in theater Walhalla in Rotterdam. Tot die tijd verschijnt er stiekem al het een en ander….

28-0Praag76-2014. Van alles en nog wat. Op de website van de Popunie vind je een uitgebreid tourverslag van onze avonturen in Tsjechie en Slowakije!Dat was erg tof. In de zomer verschijnt er een nieuwe video met wat random tourbeelden.
Ons debuut album moet na de zomer uitkomen. Momenteel wordt alles gemixt en gemasterd door Rikke Korswagen. Hiervoor is een prachtige oude taperecorder uit de kast gehaald. Lekker analoog dus! Wij kunnen niet wachten tot we het eindresultaat kunnen beluisteren!

ycr05-a-stpolaroid21-11-2013 Single release en videoclip. Op 8 december komt hij officieel uit op vinyl! Ons mooie liedje over Matthew Webb. Samen met Niek Hilkmann (Yoshimi) is er een single gemaakt. We hebben allebei onze eigen kant. Het release feestje gaat plaats vinden bij Ani & Haakien Hostel in Rotterdam. Gewoon lekker op een zondagmiddag.
De video staat alweer een maandje online. Klik maar op “luister”. Veel plezier en hopelijk tot 8 december.

0foto(52)1-07-13 Werken aan nieuwe video. Onlangs hebben we een low-budget video geschoten op het strand van Rockanje. Het zonnige tafereeltje moet na de zomer online gezet worden. Het liedje “Matthew Webb” is onlangs gekozen als eerste single van het debuutalbum en wordt via het YCR label uitgebracht.

foto(50)01-06-13 Splitsingeltje op 7″ vinyl. Na de zomer komt het liedje “Matthew Webb” uit op een splitsingeltje i.s.w.m. de Rotterdamse band Yoshimi. Matthew Webb gaat over de allereerste kanaalzwemmer ergens lang, lang geleden. Het singeltje wordt uitgebracht via het YCR-label. De release datum moet nog worden bepaald.

 

foto(51)

01-03-13 St.Polaroid neemt op. Tussen alle drukte door wordt er stilletjes gewerkt aan een debuutalbum. Zo af en toe komen we bij elkaar op zolder om nieuwe liedjes te recorden. We hopen in de zomer alles af te krijgen zodat we in het najaar van 2013 het album op vinyl kunnen uitbrengen!

Advertenties